| Pařeniště - aneb kdo odkaď paří | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
coldfire Admin
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 28. 02. 08
| Předmět: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Sun Mar 02, 2008 2:27 pm | |
| | |
|
| |
Boo noob
Poeet p?íspivku : 36 Registration date : 29. 02. 08
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Sun Mar 02, 2008 11:29 pm | |
| pekna izba>>ale ASUS megaSUX | |
|
| |
Karcoole
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 29. 02. 08
| |
| |
Boo noob
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Mon Mar 03, 2008 4:37 pm | |
| - Karcoole napsal:
- Boo napsal:
- pekna izba>>ale ASUS megaSUX
Asus sux ? To ne nejlepší PC značka ty játro tak to by som sa pozrel skus si zistit nieco o monitoroch EIZO alebo NEC potom uvidis co je najlepsi PC znacka alebo najlepsia znacka monitorov (LCD) | |
|
| |
coldfire Admin
Poeet p?íspivku : 14 Registration date : 28. 02. 08
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Mon Mar 03, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Filing
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 03. 03. 08
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Mon Mar 03, 2008 9:20 pm | |
| [quote="coldfire"] | |
|
| |
Boo noob
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 12:24 am | |
| | |
|
| |
Karcoole
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 29. 02. 08
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 5:36 am | |
| | |
|
| |
Boo noob
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 9:50 am | |
| | |
|
| |
Filing
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Boo noob
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Filing
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Boo noob
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří Tue Mar 04, 2008 3:39 pm | |
| - Filing napsal:
- Boo napsal:
- Filing napsal:
- Boo napsal:
- http://www.eizo.com/products/lcd/s2031w/index.asp cihni to a plac, na ten monitor si ten tvoj asusik nikdy ani nemrkne... btw ten mi stoji na stole
omg co to mate v cechach za kulturu>>ze ASUS contras 900:1 toje nahovno!!!!! fildo, krasne to cisla vsak vsimol si si niekedy napr na monitore odozvu 2ms? vies si t predstavit? teraz ta do toho troska zasvetim... kazda firma si robi vlastne skusky podla vlastnych parametrov... ked som prvy krat videl ze ma kontrast len 900:1 tak som pvgedal nech s takym niecim za take prachy idu do prdele, potom som to porovnal s samsungom co mal kontrast 1200:1 a 1500:1 a ani sa nechytal... proste ked si to nevidel na zivo tak nevies... ked maju u vas niekde predaj apple alebo mac compy, zbehni tam pozret.. vecsina tych monitorov maju kontrast od 700 po 1200 (tie ozaj drahe maju tych 1200, cena sa pohybuje od 50k vysie) a potom mi nieco hovor, ked pojdes napr do nay alebo ake eletro predajne tam mate a pozri napr asus s 1500:1 a ked mi povies ze ten asus bude krajsi, tak ti asi aj sam vyhladam na nete ocneho...
proste asus je oproti napr tym spominanim eizam asi ako umelohmotne antglicaky proti zeleznym burago autickam jestli to ma odezvu 2ms nebo 4 to lidsky oko nerozezna.....a to coss tam dal tak toje spis panel na praci ane na pareni her...ja osobne mam LG a sem spokojenej..A nepis tak dlouhy kecani,kdyz sem to precet tak sem zapomel co bylo u zacatku.. nalejme si cisteho vina, keby ti dal niekdo 14 palcovu bednu co bezi na 45 hercov, a nainstaloval by ti tam L2 tak by ti to bolo tiez jedno neviem ja momentalne sudim len z mojho pohladu, to som su ten monitor kupoval asi pred dvoma mesiacmi, a ozaj ze vela som sa za tu dobu co som kupval poslednu dobu musel naucit a este aj ked som sa to vsetko naucil to stalo za hovno, lebo nakoniec som dosiel na to ze realita je uplne ina (2ms a 4 ms vazne niesu volnym okom postrehnutelne) teto moje LCDcko malo niekde napisane ze ma nejakych 22ms a ked ho porovnavali s tymto samsungom http://www.samsung.com/sk/products/monitors/multimedia/226bw.asp tak dosli na to ze ma rychlejsiu odozvu ako on... proste to co j pri tom monitore napisane nie vzdy sedi mg fildo este mi kvoli tebe budu nadavat v robote, ze ti musim pisat takto formaty niekedy ti potom poslem fotku mojho a krakatitovho monitora pre porovnanie (tiez ma kontrast tusim 1500:1) a uvidis ten rozdiel | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Pařeniště - aneb kdo odkaď paří | |
| |
|
| |
| Pařeniště - aneb kdo odkaď paří | |
|